Léky hoďte za hlavu, léčba nespavosti definitivně s biotechnologií AVS

clanek nespavost_obrazek 1

 

Před usnutím se převalujete v posteli, nemůžete zastavit tok myšlenek a takzvaně zabrat? Probudíte se uprostřed noci a znovu neusnete? Zřejmě trpíte nespavostí či jinou poruchou spánku. Než sáhnete po lécích na spaní, vyzkoušejte audiovizuální stimulaci mozku, která vaši mysl uklidní, zrelaxuje a převede do režimu spánku. AVS přístroje od Galaxy jsou zaručeným řešením nespavosti, navíc rychlým, bezpečným a nenávykovým.

Nejčastějším důvodem, proč nemůžeme usnout, bývá stres. Nedokážeme „vypnout“ mozek, přemýšlíme o tom, co nás druhý den čeká, co jsme pokazili nebo nestihli a co je třeba dohnat. V takových situacích je třeba se uklidnit, zrelaxovat a připravit tělo i mysl na spánek. Alespoň dvě hodiny před spánkem už proto nepracujte, necvičte, nejezte a nepijte alkohol, nesledujte televizi ani mobil. Uvolňující je horká sprcha a četba v posteli, s usínáním pomůže i venkovní procházka či vyvětraná místnost s čerstvým vzduchem, případně relaxační svíčka nebo difuzér. Pokud na vás tyto běžné techniky nefungují, je třeba vyhledat jiné řešení. Nespavost a poruchy spánku nepodceňujte – kvalitní spánek je naprosto zásadní pro lidské zdraví, psychiku i výkonnost.

prohlédněte si naše avs přístroje

 

Jak fungují AVS přístroje při nespavosti?

„Ve své praxi se setkávám s nespavostí především u starších klientů, ale výjimkou nejsou ani děti, které mají potíže s usínáním. V naprosté většině případů k terapii využívám AVS přístroj. Ten funguje zaručeně,“ říká fyzioterapeutka Bc. Eva Kolářová, která se ve své ordinaci na poliklinice v Karlových Varech profesionálně zabývá neuroterapií, biofeedbackem a tréninkem mozku. AVS přístroj funguje na principu audiovizuální stimulace mozkové činnosti – tedy za pomoci obrazu, který se promítá do brýlí, a zvuku, který se pouští do sluchátek. Společně s vybraným programem pak „přepne“ mozek na nižší frekvenci (na hladinu delta) do hluboké relaxace a regenerace. V hladině delta začne mozek přirozeným způsobem produkovat hormon melatonin, který je pro spánek zásadní, čímž dojde k rychlému a příjemnému uspání.

 

 Nespavost – rozhovor s Bc. Kolářovou:

 

AVS přístroje jsou vyvinuté jako bezpečný nástroj moderní biomedicíny i pro laiky – samouživatele. Stačí si přečíst přiložený návod, přístroj lze jednoduše užívat i bez konzultace s odborníky. „I já sama AVS přístroj používám, především v okamžiku, kdy mi nefungují ověřené techniky usnutí. Například když mám přemíru stresu, jsem unavená, přesto nemohu usnout, pak vždy sáhnu po AVS přístroji. Je to velký pomocník, na kterého nedám dopustit, a to nejen při nespavosti, ale kdykoli mám nějakou bolest – například hlavy,“ doplňuje neuroterapeutka Eva Kolářová.

Tinnitus. Jak se zbavit pískání v uších

 

S nápravou spánku pomůže sada programů Sladký spánek

Nejnovější sada programů Sladký spánek pro AVS přístroje Laxman Basic a Laxman Premium obsahuje osvědčené, extra účinné biotechnologie pro nápravu spánku. S čím vám mohou pomoci?

  • Nespavost (insomnie)
  • Potíže s usnutím z důvodu stresu a „nastartovaného“ mozku
  • Mělký, nedostatečný, nekvalitní spánek
  • Časté noční probouzení, potíže znovu usnout
  • Narušený spánek při práci na směny nebo častém vstávání k miminku
  • Nespavost jako syndrom, například při depresích nebo posttraumatickém šoku

AVS přístroj se sadou programů Sladký spánek je určen jak pro dospělé, tak pro děti. Součástí setu je autorská relaxační hudba, mluvené příběhy, ale i pohádky a ukolébavky. Dokoupit lze také spací čelenku se zabudovanými sluchátky, díky níž bude usínání ještě příjemnější. Při pravidelném používání, alespoň 3krát týdně, si zlepšíte spánkový model, tedy schopnost mozku automaticky navozovat kvalitní spánek.

Deprese – onemocnění duše, které je třeba léčit

 

Řečí čísel

  • AVS přístroj je jedničkou mezi metodami pro odstranění nespavosti a poruch spánku.
  • 1/3 zákazníků si pořizuje AVS přístroj právě k léčbě nespavosti.
  • 98 % uživatelů je s účinky AVS přístroje spokojeno. Většina z nich se zbavila chronické nespavosti a léků na spaní již po několika týdnech používání.

 

clanek nespavost_obrazek 3

AVS přístroj SPA

 

Katka (34) „Nedokázala jsem si představit, jak bych díky přístroji mohla přestat myslet na práci a rychle usnout.“

S AVS přístrojem a sadou programů pro nápravu nespavosti má zkušenost i naše klientka Katka (34), která pracuje jako fotografka. „Více než rok mě trápí problém s usínáním. Pracuji dlouho do večera a pak se mi v posteli nedaří vypnout hlavu. Na základě doporučení jsem vyzkoušela AVS přístroj Relaxman Premium. Upřímně jsem si nedokázala představit, jak bych díky němu mohla přestat myslet na práci a rychle usnout. Pustila jsem si program Vypni a spi a byla jsem překvapená jeho účinkem. Ani nevím, jak dlouho to trvalo, ale usnula jsem během programu. Když jsem se v noci probudila, jen jsem sundala sluchátka a brýle a spala dál. Celou noc až do rána – to se mi běžně nestává!“ říká a doplňuje: „Přístroj budu používat dál. Za velké plus považuji to, že se sám vypne a má dobrou výdrž baterky.“

Vyzkoušejte i vy naše AVS přístroje k nápravě poruch spánku. Na rozdíl od léků na spaní mozek netlumí, ale biofyzicky v mozku navozují přirozený stav spánku, a nejsou návykové. Za jejich účinky si stojíme, ostatně potvrzují je i mnohé studie a odborníci po celém světě.

VÍTE, ŽE AVS PŘÍSTROJE SI U NÁS MŮŽETE VYPŮJČIT

Zpět do obchodu